Rekrytointiohjelman tavoitteena on kouluttaa Ohjelmistoyrittäjien jäsenyrityksille ohjelmistokehityksen sekä tietoturva-alan osaajia ICT-alan osaajista, joilla on valmiuksia koulutuksen tai työkokemuksen kautta kehittyä näihin vaativiin työtehtäviin. Lisäksi aihe on ajankohtainen, kun EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan uusine velvoitteineen keväällä 2018.

6 kk rekrytointiohjelma alkaa toukokuussa 2017 ja sen koulutussisällöt (n. 20 koulutuspäivää) rakentuvat sekä keskeisten tietoturva-aiheiden ja valittujen ohjelmistokehitysteknologioiden ympärille. 

Koulutussisällöt

 Tietoturva osana yritysturvallisuutta

 Turvallinen ohjelmistokehitys

 IDM & Access Management

 Teknisen toimintaympäristön ja tietoturvan perusteita

 Tekninen tietoturva

 Java ohjelmistokehitys

 Tietoturvalainsäädäntö

 Lähi- ja reititysverkkojen tietoturva

 Web-teknologiat

Koulutusohjelma

Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne 6 kk koulutusohjelman ajan ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Rekrytointiohjelman ajalle solmimme koulutussopimuksen eli ohjelman aikana teille ei aiheudu palkkakuluja eikä muitakaan työsuhteeseen liittyviä sivukuluja. Ohjelman jälkeen tavoitteena on, että teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on täten riskittömämpi ja kustannustehokkaampi tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen. Ohjelman kokonaisinvestointi 6 kk osalta yrityksellenne on 9 300 € (+ alv 24 %) eli 1 550 € / koulutuskuukausi. 

Olen kiinnostunut rekrytointiohjelmasta!

Täytä alla oleva lomake ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. 

Tietoturvallinen ohjelmistokehitys lomake


Yhteistyössä