Ohjelmassa rekrytoidaan yrityksellesi oikea henkilö ja koulutetaan hänet ottamaan vastuuta yrityksenne myynti- ja markkinointitarpeista. Ennen lopullista palkkausta henkilö läpikäy työharjoittelun yrityksessänne.

  • Sinä valitset ohjelmaan yritystäsi varten kouluttautuvan henkilön.
  • Ohjelma on räätälöity jo koulutusvaiheessa sinun yrityksesi myynti - ja markkinointitarpeisiin.
  • Yritykselläsi ei mene aikaa eikä rahaa virherekrytointeihin ja koulutukseen.
  • Lopullinen palkkaus tehdään vasta työharjoittelun jälkeen.
  • Yrityskohtainen maksuosuus on 1200 € per henkilö (+ alv. 24%).

Tarvitsetko ICT-palveluiden ratkaisumyyjän yritykseesi?

ICT-alan ratkaisumyyjän koulutus perustuu arvostettuun ohjelmistoalan yrityksille suunniteltuun Myy Paremmin -valmennusohjelmaan. Koulutuksen aikana opiskellaan käytännön myyntityössä vaaditut kokonaisuudet ja työkalut. Ratkaisumyyjän koulutus on suunniteltu vastaamaan ohjelmistoyritysten tarpeita ja siinä otetaan huomioon kunkin palkkaavan yrityksen liiketoiminta, asiakkuudet ja myyntimalli. Jokaisen myyjän henkilökohtaisia myyntikyvykkyystaitoja päästään myös kehittämään SalesKey-testin ja coachingin avulla.

 

Tarvitsetko Inbound Sales -myyjän yritykseesi?

Inbound Sales -myyjän koulutus perustuu inbound-markkinoinnin ymmärtämiseen ja toimivan markkinointiautomaation suunnitteluun, toteuttamiseen sekä analysointiin. Inbound Sales -myyjän tavoite on vastata yrityksen myyntiliidien määrän kasvusta ja rakentaa uutta asiakashankinnan kanavaa. Hän oppii käyttämään digimarkkinoinnin työvälineitä sekä ratkaisuja ja oppii analysoimaan sekä optimoimaan toiminnasta saatua dataa.

 

Koulutuksen käyneitä yrityksiä

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Pro Growthin kanssa. Toimitusjohtajan sparraus on auttanut minua tekemään tarvittavat muutokset yrityksessämme. SalesKey -myyntikäyttäytymistesti on ollut erittäin hyödyllinen ja sitä kannattaisi käyttää laajemminkin. Myyntistrategian laatiminen auttoi meitä ennätykselliseen myyntiin vuonna 2014.” 

Pekka Inkinen
CEO, Trusteq Oy

"Pro Growthin vetämä Myy Paremmin -valmennus oli hyödyllisin koulutus, johon olen koskaan osallistunut. Valmennuksen tuloksena pistimme mm. myyntistrategiamme ja myyntiprosessimme uuteen uskoon." 

Patrick Blomster
CEO, Go Experience Oy

 

”Erkki Tuomen Myy Paremmin -koulutus toi uutta näkökulmaa myyntityöhön. Koulutus on maksanut takaisin hintansa moninkertaisesti." 

Jarkko Sipilä
Toimitusjohtaja, Rajasoft Oy

Lue Myy Paremmin RekryKoulutus 2016 osallistuneen Samin tunnelmista

”Olen ollut merkittävässä roolissa työstämässä kahden vuosisopimuksen uudistamista sekä kymmenkuntaa uutta tarjouscasea, jotka ovat edenneet tilausvaiheeseen asti – eli selkeästi olen ollut tuomassa yritykselle lisää liikevaihtoa,” Isomäki kuvailee.

”Valmennus meni juuri siten, kuten ennakkoon oli kerrottu. Sisältö osui erittäin hyvin kohdalleen, kun miettii omaa toimenkuvaani, joten voin olla tyytyväinen.”

 

Olen kiinnostunut Rekrytointi + Koulutus -ohjelmasta

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Oletko työnhakija?

Oletko kiinnostunut koulutuksesta työntekijän roolissa? Lue lisää Mol.fi -sivuilta

 


Myy Paremmin -RekryKoulutusohjelmaan saa osallistua myöskin pk-yritys, joka ei vielä ole Ohjelmistoyrittäjät ry:n jäsen. Kaikki hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero (24%). Valmentajana toimii Pro Growth Consulting Oy ja yhteistyökumppanina Ohjelmistoyrittäjät ry. Yritysten muuttuvien koulutustarpeiden ja myyntitietojen kartoituksessa auttaa vuosittainen Myynnin esteet -tutkimus, jonka Pro Growth toteuttaa yhteistyössä Tivian ja Ohjelmistoyrittäjien kanssa.

ELY-keskus pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä yritystä Myy Paremmin RekryKoulutusohjelmaan.