Kehity

Ohjelmistoyrityksen vetäjän luonnollisena tavoitteena tulee olla yrityksen liiketoiminnan kehittäminen mahdollisimman tuottavasti sekä onnistuneesti. 

Tukeaksemme tätä tavoitetta tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, tapahtumia & tilaisuuksia sekä ohjelmistoalan muutoksiin liittyviä palveluita. Osa on suunnattu yrityksen johdolle ja vetäjille ainoastaan, osa laajemmin yrityksen asiantuntijoille. SaaS-klubi, GDPR READY 2018, jäsenillat, teemaseminaarit ja koulutukset jäsenistölle - monipuolisesti kehitysmahdollisuuksia jokaiselle. Katso seuraavat tilaisuudet ja koulutukset.

 

Vaikuta

Olemme luomassa parasta mahdollista toimintaympäristöä Suomessa ohjelmistoalan yrittäjille ja yrityksille, jotta meidän kilpailukykymme paranee globaalissa kilpailussa.

Jäsenyytesi on julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme keskustelua työelämän uudistuksista, koulutuspaikoista, ulkomaisten asiantuntijoiden palkkaamisesta, työaikalainsäädännöstä, verotuksesta, ja muista yhteiskunnallisista aiheista, joihin haemme muutosta parempaan. Lue lisää ajankohtaisista Vaikuttamisen Teemoista.

Tehtävänämme on varmistaa ohjelmisto-osaamisen merkityksen tunnustamista yhteiskuntamme tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä. Jäsenenä olet mukana ainoassa yhteisössä Suomessa, joka keskittyy ainoastaan ohjelmistoalan yritysten ja toimivan johdon tarpeisiin. 

 

Verkotu

Verkottuminen ja henkilökohtaiset tapaamiset ovat yhä tärkeitä digitaalisella aikakaudellamme. Ihmiset ostavat, myyvät ja tekevät kauppaa - eivät yritykset ja y-tunnukset.

Ohjelmistoyrittäjien jäsenet muodostavat 700 yrittäjän ja yritysjohdon yhteisön, joka jakaa parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia toisilleen, sekä tekee aktiivisesti liiketoimintaa yhdessä. Verkottuminen valmistavan teollisuuden johtajien kanssa on vähintäänkin yhtä tärkeätä, ja siihen antaa mahdollisuuden Digitreffit kahdesti vuodessa. Ohjelmistoyrittäjien jäsenistöä kutsutaan myöskin aktiivisesti muiden yhteisöjen tilaisuuksiin tapaamaan yritysjohtoa yli toimialojen.

 

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2017 (vahvistettu syyskokouksessa 2016):

Yrityksen henkilömäärä Jäsenmaksu, alv 0% Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä
1-2 250 € 1
3-5 350 € 1
6-10 470 € 1
11-15 690 € 2
16-19 890 € 2
20-29 1 190 € 2
30-59 1 490 € 3
60-99 1 660 € 4
YLI 100 1 790 € 5

Lisäedustajan maksu on 250 € vuodessa.

Jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Ohjelmistoyrittäjät ry:ssä voi olla jäsenenä yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyrityksellä on vähintään yksi edustaja. Yli 10 hengen yrityksissä on useampi edustaja. Edustajat voivat osallistua toimintaan ja tilaisuuksiin sekä saavat yhdistyksen tiedotteet.

Kumppani- tai partnerjäsenyys

Jäsenyys Jäsenmaksu, alv 0% maksuun sisältyvien edustajien määrä
Kumppanijäsen Mini, alle 2Milj eur lkv 1 490 € 1
Kumppanijäsen, yli 2Milj eur lkv 2 990 € 2
Partnerjäsen, Plus Partner (Partner-status yhdistyksen materiaaleissa ja tilaisuuksissa) 5 500 € 3

Founding Partner. Syvällinen yhteistyö: räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat. Ota yhteyttä Rasmus Roiha, +358 400 180 434, rasmus@ohjelmistoyrittajat.fi