Digital Excellence Academy – rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa Ohjelmistoyrittäjien jäsenille erinomaisen mahdollisuuden saada osaajia markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan tehtäviin. Saranen Consultingin ja Googlen yhdessä toteuttaman ohjelman kautta voit rekrytoida valitsemasi osaajan 6kk koulutussopimuksen päätteeksi. 

Ohjelman kautta voit myös ottaa henkilön luomaan itselleen työtehtävän yrityksessäsi. Aikaisemmista toteutuksista yritykset ovat rekrytoineet osaajia esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

digitaalinen markkinointi ja hakukoneoptimointi 

growth hacking

markkinoinnin monipuoliset tehtävät markkinointipäälliköstä markkinointiassistenttiin

markkinatutkimus, –analyysit  ja web-analytiikka

digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen

Valitsemanne henkilö työskentelee ensin teillä 6 kuukautta koulutussopimuksella ja saa samalla kattavan asiantuntijakoulutuksen mm. Googlen ja Googlen avainkumppanien toimesta. Saranen tekee määrittelyyn pohjautuen ehdotuksia ohjelmaamme hakeneiden henkilöiden joukosta, mutta teet itse lopullisen valintapäätöksen.

Ohjelman päätteeksi voitte halutessanne palkata henkilön ilman lisäkustannuksia (noin 85% Sarasen ohjelmien osallistujista palkataan ohjelman lopuksi). Ohjelman kokonaiskustannus yritykselle on 9.300 €/6 kk. Henkilöt saavat ohjelman aikana esim. korotettua ansiosidonnaista tai korotettuna vastaavaa tukea johon he ovat oikeutettu.

Ohjelma alkaa jo toukokuun lopussa – ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin konseptista: 

Team Manager Jannica Tjeder, 0400 424 532, Jannica.tjeder@saranen.fi

PS. Reagoimalla vielä maaliskuun aikana yrityksesi saa myös (ilmaista) näkyvyyttä ohjelman markkinoinnissa!